Unna dig ett kulturellt besök i Stockholm

Vi befinner oss nu i början av november och vintern står för dörren. För många innebär detta en ganska tråkig och lätt deprimerande period medan det för andra är en av de mest fantastiska månader på året. November är ju faktiskt lite av en kulturmånad. Filmfestivalen i Stockholm är ett fantastiskt evenemang som pågår mellan den 7e och den 18onde november. Massvis av bra och udda filmer visas under dessa veckor, dessutom till ett mycket bra pris.

Förutom Stockholms filmfestival är det under hösten och vintern väldigt många bra konserter, teatrar och dansföreställningar. Även utställningar som till exempel Body Worlds på Tom Tits pågår fram till januari. På Dansens Hus kan man bland annat se den häftiga dansföreställningen “Corps de walk” med dansgruppen Carte Blanche och på Fotografiska visas det hela tiden spännande fotoutställningar. Stockholm är därför ett fantastiskt spännande resmål för den kulturintresserade som dessutom behöver komma bort från sin vardag ett par dagar. Vill man bo centralt för att ha nära till alla dessa spännande evenemang är till exempel hotell Odenplan Stockholm ett fantastiskt alternativ. I Stockholm finns det ett stort och bra utbud av centrala boenden, året runt.

Här nedan får ni ett smakprov från den häftiga dansföreställningen “Corps de walk” som visas på dansens hus den 9onde och 10onde november.