Stockholm får ny festival

Nu är det klart! I augusti nästa är kommer det att på Östermalms IP att kicka igång en weekendfestival i dansens tecken. Förhoppningsvis kommer den nya dansfestivalen att bli långlivad och elektroniskt bra. 

3080696-blue-stage-spotlightsDet är i tidningen Expressen som man kan läsa om de nya stora planerna för att kicka igång Weekend festival i Stockholm och på Östermalms IP dessutom. Bättre än så kan det knappast inte blir? Vi har tidigare skrivit om staden i förändring, och även om det kan finnas delade meningar om just när en stad förändras och byter skepnad eller när olika delar tillkommer så är det i de flesta fall till det positiva och vad människor har problem med är förändring i sig. Kanske borde man bara luta sig tillbaka och låta staden blomma och växa, för visst vill vi inte leva i en död stan?

Weekend Festival

Den 5- augusti kommer Östermalms IP att spraka loss på en arena som rymmer hela 25 000 personer. Det är inte bara i Stockholm som denna festival ordnas utan det kommer samtidigt att spelas i både Estland och Finland, men det är första gången som den kommer att hållas i Sverige.

När festivalen spelades sist så kunde man dansa till både Avicii och David Guetta. Vad det kommer att vara för härliga karameller detta år ska bli otroligt spännande att se. På fråga om denna festival kommer att slå ut den populära festivalen Summerburst som hålls på Gärdet så finns det nog ingen risk till det, detta då denna typ av dansant musik blir allt mer populär. Än så länge så kan man inte beställa några biljetter, men så fort de förstanamnen börjar synas så får man räkna med att det blir storm.