Nytta och nöje med konferens i Stockholm

Vi har tidigare skrivit om de många fördelarna som Stockholm ger när det kommer till konferenser. Nu ska vi lägga lite extra fokus på nöjet man kan unna sig när man är i Stockholm under sommarhalvåret.

146252-city-hallNär det kommer till konferenser är det många som kan tycka att en konferens ska man ha när man ska kicka igång efter en sommar efter en vinter med många lediga dagar. Men det kan faktiskt vara ännu nyttigare med att kombinera en sommaravslutning med en konferens för att dels komma in i semesterstämning och dels få med sig positiva vibbar om företaget när man sedan ligger i hängmattan. Bara genom att söka efter konferens stockholm finner man många bra alternativ och skönt kan vara att komma en bit bort. För att dels känna att man ska kunna fokusera och komma bort men även för att det ska bli en skillnad när man sedan ägnar sig åt nöjet. Och när det kommer till nöje så är det kultur man ska välja om man besöker Stockholm.

  • 2015 verkar vara stadsvandringarnas tid och en otroligt populär vändring är att göra en Millenniumvandring med Stadsmuseet för att gå i samma fotspår som Lisbeth Salander. Ett tips kan vara att läsa Stieg Larssons böcker innan för att verkligen komma in i stämning. Om du vill ha mer information om vandringen kan du läsa mer på denna länk.
  • För att lapa kultur finns det nog inget bättre ställe än Kulturhuset. Här finns det även mycket att göra så man kan som företag splittra sig för att sedan samlas i caféet och gå igenom alla intryck. Mer information om Kulturhuset finner du här.
  • Ett sista tips är att åka Djurgårdsbåt, antingen till Djurgården eller ta någon annan skärgårdsbåt till någon ö för en godare lunch.

Konferenser inom företaget är till för att stärka, så se till att vara öppen och lyssna på varandra. Då kommer ni få med er mycket kunskap.